Izvor:
09.06.2017 u 17:46
0

ZAVRŠENA TALAČKA KRIZA U NJUKASLU: Nije reč o terorizmu!

Zaposleni u poslovnom centru u Njukaslu u severnoj Engleskoj, koje je muškarac naoružen nožem jutros zatvorio i držao kao taoce u tom centru, oslobođeni su, saopštila je policija, uz napomenu da nije reč o terorističkom incidentu.

Policija je dodala da su se na društvenim mrežama pojavili navodi da su neki taoci izbodeni, ali je istakla da "to nije slučaj" i da se veruje da niko nije povređen.

U prethodnom saopštenju, policija je navela da je taj muškarac poznat u poslovnom centru.

Na licu mesta su ranije danas bili raspoređeni profesionalni pregovarači, a iz predostrožnosti su bile zatvorene okolne ulice i evakuisan obližnji studentski dom, kao i Bajker metro stanica, dodaje Bi-Bi-Si.

Do najnovijeg incidenta u Britaniji došlo je dan nakon vanrednih parlamentarnih izbora održanim pod jakim merama bezbednosti, a manje od nedelju nakon najnovijeg, dvostrukog terorističkog napada izvedenog u Londonu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/serenadechafik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter