Izvor:
09.06.2017 u 18:44
0

ŽRTVA ČUVENOG REDITELJA: Silovao me je kad sam bila dete, završimo više sa tim!

Žrtva Romana Polanskog traži da se čitav slučaj zatvori.

Samanta Gejmer danas će pred sudom u Los Anđelsu zatražiti da se zatvori slučaj protiv reditelja Romana Polanskog po optužbi da ju je silovao pre 40 godina. Ona namerava da podrži tezu da je reditelj već izdržao kaznu za zločin iz 1977, kada je ona imala 13 godina, rekao je advokat Polanskog, Harland Braun.

"Dolazi sa suprugom zato što je umorna od slučaja koji traje 40 godina. Želi da završi sa tim", rekao je Braun.

Sud treba da presudi da li zahtev Samante Gejmer može da se uzme u obzir.

Polanski je optužen da je drogirao i silovao devojčicu u kući Džeka Nikolsona 1977. Reditelj je priznao da je imao seksualni odnos s njom kada su teže optužbe odbačene i proveo je 42 dana u pritvoru pre nego što je pušten uz kauciju, a zatim pobegao u Francusku.

Gejmerova je ranija izjavila da je oprostila Polanskom i više puta rekla da želi da se slučaj završi.

I danas 83-ogodišnji Polanski živi u Francuskoj. Sa 21 dugometražnim filmom, on je osam puta nagrađivan nagradom Cezar, dva puta za najbolji film, "Tesa" (1980) i "Pijanista" (2003), za koji je dobio i Oskara, i četiri puta kao najbolji reditelj.

alo.rs
foto:Twitter/Film Hour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter