Izvor:
09.06.2017 u 20:44
0

BAKA JE PALA U AUTOBUSU: Evo ko je jedini pritrčao u pomoć! (FOTO)

Slika je nastala u Velikoj Britaniji, a fotografisao ju je Hamza Jong Bos koji je na svom Fejsbuk profilu napisao: "Ovo je pravi islam".

Fotografija žene u hidžabu koja kleči pored starice koja je pala u gradskom prevozu i drži je za ruku dodirnula je srca hiljada ljudi koji su istu podelili na društvenim mrežema.

Slika je nastala u Velikoj Britaniji, a fotografisao ju je Hamza Jong Bos koji je na svom Fejsbuk profilu napisao: “Ovo je pravi islam“.

Prema rečima Hamze, koji je bio svedok ovom događaju, starica je pala i glava joj se zaglavila između vrata autobusa i metalne šipke.

Dok su čekali da dođe hitna pomoć i pomogne starici, muslimanka sa hidžabom prišla joj je, klekla i uhvatila za ruku kako bi joj pružila podršku.Ženu sa hidžabom su građani vređali čitavih 20 minuta dok nije došla hitna pomoć, a ona sve vreme nije ispuštala staričinu ruku.

Veliki broj korisnika društvenih mreža izrazio je nadu da će ova fotografija sprečiti širenje mržnje prema muslimanima zbog terorističkih napada koji su potresli Veliku Britaniju, piše Daily Star.

Fotografija je podeljena više od 40.000 puta.

Daily Star
Foto: YouTube Printscreen/Nov Kanal/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter