Izvor:
13.06.2017 u 08:15
0

ISIS NASTAVLJA DA SEJE STRAH: Pozivamo sledbenike da što više napadaju za vreme Ramazana!

Portparol takozvane Islamske države pozvao je danas sledbenike te terorističke grupacije da organizuju napade u SAD, Evropi, Rusiji, Australiji, Iraku, Siriji, Iranu i na Filipinima, tokom islamskog svetog meseca ramazana, koji je počeo krajem maja.

Rojters navodi da se ne može da potvrdi autentičnost audio poruke portparola ID Abul Hasan el Muhajira, koja je poslata putem kodirane aplikacije za slanje poruka ID, ali da je glas potpuno isti kao i u prethodnoj poruci za koju se pretpostavlja da pripadaju portparolu.

Lavovi Mosula, Rake i Tal Afara, neka Bog blagosilja ove čiste ruke i svetla lica, protiv odbijenih i otpadnika borite se snagom jednog čoveka – naveo je portparol ID.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/ HindiPratyacsha

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter