Izvor:
13.06.2017 u 16:14
0

Šokantna ispovest sina Pabla Eskobara: IMALI SMO MILIONE, ALI NISMO SMELI NI HLEB DA KUPIMO! (VIDEO)

Ostavština njegovog oca progonila ga je jako dugo dok je živeo u Buenos Ajresu, gde je radio kao arhitekta i pisac. U Kolumbiju se prvi put vratio 2008. godine, sa telohraniteljima i u blindiranom automobilu. Došao je da upozna sina ministra Bonile i tri sina Karlosa Luisa Galana, još jednog političara i predsedničkog kandidata čije ubistvo je naručio Eskobar.

"Kako ćete da napišete pismo porodici koju je vaš otac toliko povredio? Kako uopšte započinjete razgovor", zapitao se Marokin i upravo tom rečenicom počeo pismo koje je poslao sinovima žrtava svog oca. Kada se sastao se sa njima, oni su mu rekli da su svi zajedno žrtve Pabla Eskobara, uključujući i njega, njegovog rođenog sina.

Marokin je poslednji put sa svojim ocem razgovarao 2. decembra 1993. godiine. Obično nisu dugo razgovarali jer je Eskobar znao da ga traže i bojao se da će ući u trag pozivima, ali tog puta kao da ga nije bilo briga. Kao da je znao da je gotovo. Na pola razgovora otac mu je rekao da mora da prekine i da će ga nazvati. Nekoliko minuta kasnije njegov telefon je zazvonio, ali to nije bio njegov otac, već glas policajca koji mu je rekao da je njegov otac upravo ubijen u pucnjavi u Medelinu.

Marokin u knjizi otkriva još jedan detalj. Otac mu je, mnogo pre nego što je ubijen, jednom prilikom rekao da će, ako do toga dođe, od 15 metaka u svom pištolju ispaliti u protivnike, a poslednji metak će sačuvati za sebe. Marokin je tražio izveštaj obdukcije i fotografije sa mesta gde mu je otac ubijen. Eskobarov "Glock" je bio na svom mestu, netaknut, ali njegov "Sig Sauer" je ležao blizu njegovog tela i bilo je očigledno da se iz njega pucano.

Marokin je uveren da je Pablo Eskobar bio taj koji je ispalio fatalni metak u svoje desno uvo, tačno tamo gde mu je i sam rekao da će ga sam ispaliti.

express.hr
Foto: ODN/youtube printscreen, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter