Izvor:
15.06.2017 u 00:21
0

BROJ ŽRTAVA POŽARA U LONDONU POPEO SE NA 12: Policija saopštila da će broj nastradalih rasti!

Najmanje 12 osoba poginulo je u požaru koji je "progutao" višespratnicu u Londonu, saopštila je danas policija, navodeći da će broj nastradalih verovatno rasti.

Komandant policije Stjuart Kandi je novinarima rekao da je, prema dosadašnjim podacima, poginulo 12 ljudi i da će ovo biti "duga i složena operacija", kao i da se procenjuje da će broj žrtava biti i veći.

Više od 200 vatrogasaca i 40 vatrogasnih vozila satima se borilo da požar stavi pod kontrolu, preneo je Rojters, dodajući da požar ovakvog obima nije viđen generacijima u britanskoj prestonici.

Predstavnici vatrogasne službe su saopštili da u pojedinim delovima zgrade od 24 sprata još ima mesta gde tinja požar.

Kako se navodi, vatrogasci su uspeli da stignu do poslednjeg sprata.

Prethodno je objavljeno da su 74 osobe povređene.

Izvor: tanjug
Foto: Twitter/Alex Schieferdecker

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter