Izvor:
09.06.2016 u 22:58
0

DRAMA NA NEBU: Sudar dva aviona!

Švajcarski vojni avion F5 srušio se danas u blizini vojne vazduhoplovne baze na severu Holandije nakon udara u drugi avion tokom leta, objavili su holandski mediji.

Nesreća se dogodila u blizini grada Leuvardena na severu Holandije, oko 150 kilometara severno od Amsterdama. Do nesreće je došlo uoči aeromitinga planiranog za predstojeći vikend u Holandiji.

Na video snimkama incidenta koje je na internet postavio holandski portal NU.nl se vidi avion u slobodnom padu, preneo je Rojters.

Pilot lovca koji se srušio je uspeo da se katapultira pre nego što je avion pao, saopštila je lokalna vatrogasna služba, navodeći da nije poznato u kakvom se stanju on nalazi.

Drugi avion koji je učestvovao u sudaru je navodno bezbedno sleteo, a nema podataka o tome da je povređen neko na zemlji. Portparol švajcarskog Ministarstva odbrane je potvrdila da je avion pripadao švajcarskom akrobatskom timu.

Izvor: Tanjug
Foto:Twitter/CBS Los Angeles

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter