Izvor:
10.06.2016 u 00:11
0

SILVIO BERLUSKONI u životnoj opasnosti, zakazana HITNA OPERACIJA!

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni boluje od težeg srčanog oboljenja i sledeće nedelje biće podvrgnut operaciji zamene srčanog zaliska, izjavio je danas njegov lekar Alberto Cangrilo.

On je naveo da je 79-godišnji biznismen i milijarder "mogao da umre", što ukazuje na to da je njegovo stanje bilo teže nego što su govorili prijatelji i članovi porodice koji su Berluskonija prethodnih dana posećivali u milanskoj klinici "San Rafaele", prenela je agencija AP.

Berluskoni, koji već godinama ima ugrađeni pejsmejker, primljen je u bolnicu u nedelju.

On je tog dana nazvao Cangrila iz Rima da mu se požali da se ne oseća dobro, a lekar mu je savetovao da se vrati u Milano i da direktno sa aerodroma ode u bolnicu.

"Delimično me poslušao. Hteo je da ispuni svoje zakonsko pravo da glasa, pa je u bolnicu stigao tek popodne", rekao je Cangrilo.

Lekar je naveo da je Berluskonija u klinici pregledao tim doktora, koji su utvrdili teži slučaj oboljenja aortnog zaliska, usled kojeg krv teče u obrnutom smeru od onog koji je normalan.

Bivši italijanski permijer će biti podvrgnut četvoročasovnoj operaciji sredinom sledeće nedelje, tokom koje će mu biti zamenjen zalistak, a zatim će ostati na intenzivnoj nezi dan ili dva, da bi usledila rehabilitacija od oko mesec dana. Cangrilo je rekao da će posle rehabilitacije Berluskoni "biti vitalniji nego ranije".

Izvor:Tanjug
FOTO: Twitter/ACMilan_INA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter