Izvor:
10.06.2016 u 18:14
0

TERORISTI UPOZORAVAJU TURISTE: Ako planirate LETOVANJE U TURSKOJ, očekujte…

Kurdska grupa Jastrebovi slobode Kurdistana (TAK) preuzela je danas odgovornost za bombaški napad u Istanbulu, u kom je 11 osoba ubijeno, i upozorila da Turska više nije sigurna zemlja za strane turiste.

Oni su preuzeli odgovornost za napad koji se dogodio pre tri dana u centru Istanbula u kom je poginulo sedam policajaca i četvoro civila, prenele su agencije.

Jastrebovi Kurdsitana su naveli da je to bila osveta za operacije turske vojske u većinski kurdskom jugoistočnom delu zemlje.

Oni su, takođe, poručili turistima da, zbog sopstvene bezbednosti, ne treba da posećuju Tursku, prenele su agencije. TAK je, kako se veruje, frakcija zabranjene Radničke partije Kurdistana (PKK).

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/SkyNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter