Izvor:
11.06.2016 u 21:56
0

SILOVATELJ SE VRATIO NA MESTO ZLOČINA: Ubijeno 11 članova iste porodice

Najmanje 11 članova iste porodice, uključujući dvoje dece, ubijeno je u napadu naoružanih ljudi u zabačenom planinskom selu u Meksiku, a preliminarna istraga je pokazala da je motiv pucnjave "lični sukob", saopštile su danas lokalne vlasti.

U napadu, koji se dogodio juče pre zore u mestu El Mirador, u centralnoj meksičkoj saveznoj državi Puebla, ubijeno je pet žena, četiri muškarca i dve devojčice, a još dve devojčice su povređene i prebačene u bolnicu, prenela je agencija AFP.

Svedoci su naveli da su napad izvršila dva počinioca, a jednog od njih su prepoznali kao muškarca koji je navodno silovao jednu od ubijenih žena pre devet godina, nakon čega je ona rodila dečaka, saopštila je kancelarija državnog tužioca.

Sadašnji partner te žene, koji je takođe ubijen, uboden je nožem više puta i, prema rečima tužioca, imao je više povreda na telu od ostalih žrtava.

Napadači su pobegli prema susednoj državi Oaksaka, a trenutno ih traže vlasti obe savezne države.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/Cafe del Montenegro

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter