Izvor:
11.06.2016 u 14:45
0

DRAMATIČNO: Razbesneli mladić ispred AERODROMA izlupao devojci AUTOMOBIL!

Američka policija je ispred aerodroma u Dalasu pucala u muškarca iz Merilenda koji je, tek što je pušten iz zatvora gde je proveo noć zbog kriminala, udario svoju bivšu devojku i izlupao joj automobile.

Muškarac koji je izazvao jučerašnji incident, Šon Nikolas Dajamond (29), prebačen je u bolnicu i u stabilnom je stanju, rekao je načelnik policije u Dalas Dejvid Braun.

Kako je Braun naveo, Dajamond je u rukama držao kamenje, koje se u dekorativne svrhe nalazilo u okolini, dok je preteći prilazio policajcu koji je u rukama držao nategnuto oružje i kome je rekao: "Moraćeš da pucaš".

Dajamond je pušten juče ujutro iz Okružnog zatvora nakon što je tamo proveo noć, a uhapšen je u četvrtak pošto je nesavesnom vožnjom naneo štetu u vrednosti od 3.700 dolara drveću koje je u gradskom vlasništvu, saopštila je policija.

Neke operacije na aerodromu su privremeno bile obustavljene zbog sinoćnjeg incidenta, ali je aerodrom ostao otvoren. Do pucnjave je došlo u delu za preuzimanje prtljaga.

Izvor:Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter