Izvor:
11.06.2016 u 14:59
0

KOMBI SE PREVRNUO I ZAPALIO: Poginulo 11 nastavnika!

U saobraćajnoj nesreći u Tajlandu, kad se kombi prevrnuo i zapalio na autoputu jugoistočno od Bangkoka, poginulo je 11 nastavnika, objavili su danas lokalni mediji.

Do nesreće je došlo pošto je vozač kombija izgubio kontrolu nad vozilom nakon što mu je pukla guma, objavio je tajlandski list "Nejšn".

Četvoro ljudi je uspelo da izađe iz kombija pre nego što se on zapalio, ali su drugi ostali zarobljeni, rekao je izvor iz tajlandskog Ministarstva unutrašnjih poslova. Tajlandski putevi su među najopasnijima na svetu, pošto su prebrza vožnja i nepoštovanje propisa česta pojava, navodi američka agencija.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/MonteCarlo930

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter