Izvor:
11.06.2016 u 18:19
0

PAKAO UŽIVO: Evo šta se desi kada DŽIHADISTI UHVATE ŠPIJUNE!

DŽihadisti iz grupe Šabab u Somaliji su javno pogubili četvoricu ljudi optuženih za špijuniranje, uključujući jednog za kojeg tvrde da je pomogao u ubistvu njihovog lidera u napadu američke bespilotne letelice, naveli su danas lokalni izvori.

Pogubljenja su izvršena sinoć u jednom selu u centralnoj Somaliji, prenela je agencija AFP.

Trojica su izvedena pred streljački vod i ubijena, dok je četvrtom, kojeg džihadisti optužuju da je pomogao SAD da ubije lidera Šababa Ahmeda Godanea u septembru 2014. godine, odsečena glava.

Na sajtu grupe Šabab se navodi da je "islamski sud u regionima Bej i Bakul izvršio pogubljenja četvorice špijuna koji su radili za SAD i kenijske obaveštajne službe".

Pripadnici Šababa su 2011. isterani iz Mogadiša, ali i dalje sprovode napade na vojne, političke i civilne mete u Somaliji.

Izvor:Tanjug
Foto:FOTO:Twitter/MailOnline

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter