Izvor:
28.04.2016 u 17:39
0

SIRIJA: Bombardovana bolnica, više od 30 poginulih (UZNEMIRUJUĆI SNIMCI)

Nakon bombardovanja grada koji kontroliše sirijska opozicija, Alepa, poginulo je najmanje 30 ljudi, a ranjeno je 62 ljudi. Rakete su pale na bolnicu u Al-Kudsu u rejonu Al-Sukari.

Ubijeno je najmanje 30 ljudi, a 62 je ranjeno danas, kada je ruski vojni avion bombardovao bolnicu Al-Kuds u rejonu Al-Sokari u Alepu – izjavio je zvanični predstavnik građanske odbrane u Alepu Ibrahim Hadž, dodavši da su među poginulima medicinsko osoblje, žene i deca.

Saopšteno je da je među poginulima i doktor Vasem Maaz jedan od nekoliko pedijatara koji su ostali u gradu. Spasioci pokušavaju da raščiste ruševine i spasu ljude koji se nalazi pod njima.

Prema podacima Al Jazeera od prošlog petka do sada su ruske i sirijske snage u naletima pobile više od 100 ljudi.

U vezi sa bombardovanjem, predstavnici UN su izjavili o mogućem prekidu primirja u ovoj zemlji koju je zahvatio građanski rat.

– U poslednjih 48 sati broj žrtava se povećava i po jedan čovek gine na svakih 25 minuta. Na svakih 13 minuta jedan Sirijac biva ranjen – izjavila je predstavnica organizacije Stefan de Mistura.

Ranije su mediji preneli da je najmanje 26 ljudi poginulo u nedelju u obnovljenim sukobima između vladinih snaga i njenih protivnika.

HappyTV.rs

Foto: Twitter/Jerusalem_Post
Video: Dialymail, YouTube, Al Jazeera

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter