Izvor:
13.06.2016 u 14:11
0

TRAMP BESAN NA OBAMU: Rekao sam da će se MASAKR DOGODITI, biće sve gore!

Najizvesniji republikanski kandidat Donald Tramp pozvao je predsednika Baraka Obamu da, zbog reagovanja na masakr u Orlandu, podnese ostavku i ponovo zatražio da se svim muslimanima rođenim van SAD zabrani ulazak u zemlju.

Tramp je Obaminu ostavku zatražio jer predsednik SAD, u reagovanju na masakr u Orlandu, gde je 50 ljudi ubijeno, nije izgovorio reči "radikalni islam".

"Zato što su naši lideri slabi. Rekao sam da će ovo da se dogodi – i biće sve gore", naveo je Tramp u saopštenju.

"Ja pokušavam da spasem živote i sprečim sledeći teroristički napad. Ne možemo više da priuštimo sebi da budemo politički korektni", poručio je Tramp, preneo je Rojters.

On je, takođe, na svom tviter nalogu ponovio poziv da se svim muslimanima rođenim van SAD, zabrani ulazak u zemlju." "Pozivao sam na zabranu. Moramo biti čvrsti", napisao je Tramp.

On će, kako je najavljeno, o napadu u Orlandu govoriti u ponedeljak uveče, kada je i bilo planirano da održi govor o nacionalnoj bezbednosti.

Najmanje 50 osoba je ubijeno, a 53 su ranjene u najmasovnijoj pucnjavi u istoriji SAD u noćnom gej klubu u Orlandu na Floridi.

Napadač, koji je ubijen, identifikovan je kao američki državljanin avganistanskog porekla Omar Matin (29) koji se zakleo na vernost Islamskoj državi, koja je preuzela odgovornost za napad.

Izvor: Tanjug
Foto:Fickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter