Izvor:
13.06.2016 u 16:10
0

ISPOVEST OCA UBICE IZ ORLANDA: Bio je dobar dečak, nisam znao DA MU JE MRŽNJA U SRCU!

Otac Omara Matina, koji je u gej klubu u Orlandu na Floridi iz vatrenog oružja usmrtio 50, a ranio 53 osobe, izjavio je da nije znao da njegov sin nosi "mržnju u srcu".

Sedik Matin je u saopštenju upućenom narodu svog rodnog Avganistana naveo da ne razume zašto je njegov sin izvršio napad u subotu naveče u gej klubu "Pals" u Orlandu.

On je rekao da je njegov sin bio "jako dobar dečak", koji je imao ženu i dete, i dodao: "Ne znam zašto je to uradio. Nisam mogao da primetim da on nosi mržnju u srcu. Potresen sam."

Sedik Matin je u ranijim obraćanima medija objasnio da se njegov sin jednom razbesneo kad je video dva muškarca u Majamiju kako se ljube.

Otac počinioca najvećeg masovnog ubistva u istoriji SAD je naveo i da ne zna zašto je njegov sin počinio takvo nedelo tokom islamskog svetog meseca Ramazana i dodao da sudbina homoseksualaca "nije u rukama ljudi", jer samo Bog može da sudi.

Takozvana Islamska država, koja je saopštila da stoji iza napada u Orlandu, ranije je pozvala svoje pristalice da izvrše napade na Zapadu tokom Ramazana.

Sadik Matin je juče izjavio: "Izvinjavamo se zbog čitavog događaja. U šoku smo, kao i čitava zemlja".

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/BBC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter