Izvor:
14.06.2016 u 02:54
0

PODRŠKA SA HARVARDA: Vuk Jeremić je NESUMNJIVO DOBAR KANDIDAT!

Profesor istorije na Harvardu Nil Ferguson izjavio je večeras da je Vuk Jeremić dobar kandidat za generalnog sekretara UN i da se nada da će uspeti, ali je ukazao da je lakse postati papa, nego biti izabran na tu funkciju.

Postati generalni sekretar UN je toliko komplikovano, da je izgleda lakše postati papa. Jedno je sigurno, to će biti veoma težak i komplikovan proces. Nesumnjivo je da je on dobar kandidat, ali on je moj prijatelj – rekao je Ferguson.

Prema njegovim rečima, poželjnije je da Jeremić postane generalni sekretar nego bugarski kandidat, "koga će ostatak sveta smatrati Putinovim kandidatom".

Tako da se nadam da će Jeremić uspeti – kazao je Ferguson.

Govoreći o Bregzitu navodi da rezultati istraživanja javnog mnjenja pokazuju da je Bregzit veoma realan, ali i da ne veruje u ta istraživanja.

Mislim da su šanse da se to dogodi 1:3, jer sam ubeđen da će mnogi ljudi otići na glasačka mesta i tamo će se predomisliti i glasati za ostanak Velike Britanije u Uniji – smatra navodi Ferguson.

Na kraju će Evropa preživeti, ali će biti promenjena i oslabljena – ocenio je Ferguson.

Tanjug
Foto: Facebook/VukJeremic.SRB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter