Izvor:
08.07.2017 u 15:06
0

DETALJI SVIREPOG UBISTVA NA ZAKINTOSU: Amerikanac se sukobio sa Srbima i izvukao deblji kraj!

Svađe huligana iz Srbije i Velike Britanije su česte, ali Hederson je bio Amerikanac pa su izgleda razlog za kavgu potražili negde drugde i sukobili se sa njim, navode meštani.
Pored jednog Grka i Britanca srpskog porekla, i dvojica Srba uhapšena su zbog prebijanja na smrt američkog turiste u jednom baru u Laganasu na grčkom ostrvu Zakintos, javlja B92 pozivajući se na grčke medije.

Grčka policija je navela da je afroamerikanac Bakari Henderson (22) podlegao povredama zadobijenim u tuči u baru.

Kako navode grčki mediji, nakon incidenta koji se dogodio kada se student iz SAD sukobio s grupom Srba u baru “Bar kod”, policija je uhapsila dvojicu muškaraca osumnjičenih za ubistvo, a još osmoricu je privela na razgovor.

Odmah su uhapšeni jedan Grk i jedan Britanac srpskog porekla, a kako su preneli mediji, nakon nekoliko sati policija je uhapsila još dvojicu Srba, starosti 22 godine, koji su navodno učestvovali u tuči sa smrtnim ishodom.

U grčkim medijima, su se pojavile dve verzije tragičnog događaja.

Kako se navodi, nakon svađe grupe mladića iz Srbije i iz Amerike koja je započela u baru, zaposleni u obezbeđenju 32-godišnji Britanac srpskog porekla, grupa Srba i 34-godišnji barmen grčke nacionalnosti pojurili su za Amerikancem na ulicu i počeli da ga tuku, ostavljajući ga bez svesti.

Njemu su na putu ka bolnici konstatovane teške povrede glave, ali je po dolasku u bolnicu proglašen mrtvim, prenosi B92.

Prema drugim navodima, mladići iz Srbije, među kojima je bio i jedan sa britanskim državljanstvom su sedeli za stolom pored kojeg je bilo društvo ubijenog Amerikanca.

Kako meštani kažu, svađe huligana iz Srbije i Velike Britanije su česte, ali Hederson je bio Amerikanac pa su izgleda razlog za kavgu potražili negde drugde i sukobili se sa njim.

Zasad nisu poznati motivi koji su doveli do sukoba s tragičnim ishodom, a istraga je u toku.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter