Izvor:
08.07.2017 u 20:33
0

PUTINOV AVION IŠAO ZAOBILAZNOM RUTOM DO HAMBURGA DA BI IZBEGAO VAZDUŠNI PROSTOR IZNAD POLJSKE!

Predsednički avion ruskog lidera Vladimira Putina je u Hamburg, na samit G20, stigao zaobilaznim putem da bi izbegao vazdušni prostor iznad Poljske i baltičkih država, prenosi Rojters pozivajući se na podatke portala "Flajt radar 24".

Prema podacima ovog portala, avion ruske vlade koji je u četvrtak leteo od Moskve za Hamburg, skrenuo je sa direktne maršrute iznad Belorusije i Poljske.

Avion je umesto toga leteo iznad Finske i Švedske, 500 kilometara duže, pre nego što je ušao u vazdušni prostor Danske i Nemačke, navodi Rojters.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbio je da komentariše ove izveštaje navodeći samo da je tokom putovanja bezbednost predsednika vrhovni prioritet.

"Bezbednosne mere koje se preduzimaju u vezi predsednika su ekspeditivne", naglasio je on, prenosi Rojters.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter