Izvor:
08.07.2017 u 21:47
0

SLAVNA GLUMICA IZVRŠILA SAMOUBISTVO ZBOG DEDE? Jednom objavom na Instagramu je rekla sve!

Komičarka Stivi Rajan izvršila je samoubistvo u svom domu u Los Anđelesu, a mnogi su se iznenadili što je digla ruku na sebe. Njeni postupci iz prošlosti donose nove pretpostavke, a nekoliko dana pre nego što se ubila, emotivnom fotografijom oprostila se od svog dede koji je preminuo.

"Moj čovek sanja, čovek kojeg ću samo i u snovima videti. Ali srešćemo se mi i to vrlo skoro. Volim te deko" vidno potresena komičarka u opisu slike koju je podelila sa fanovima. Njena objava je uzdrmala američku javnost pa mnogi sumnjaju da glumica nije mogla da podnese dedinu smrt i da je zato sebi oduzela život.

Stivi se proslavila imitiranjem poznatih ličnosti, a na Jutjubu se predstavljala nadimkom Litl Loka.

izvor/vecernjenovosti

foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter