Izvor:
09.07.2017 u 00:54
0

DA LI ĆE TRAMP BITI LJUBOMORAN? Melanija večerala sa Putinom! (VIDEO)

Novinari su zabeležili trenutak razgovora predsednika Rusije Vladimira Putina i prve dame SAD Melanije Tramp.
Samit „dvadesetorke“ privukao je pažnju ne samo sastancima, već i svečanom večerom u čast gostiju.

Novinari portala „Dejli mejl“ nisu mogli da ne komentarišu zanimljivi raspored sedenja na večeri G20. Lideri zemalja-učesnica bili su odvojeni od svojih „boljih polovina“ i slučajno se supruga Donalda Trampa našla levo od predsednika Rusije.

Ova naoko nevažna činjenica privukla je pažnju i zbog toga što su se na samitu lideri Rusije i Sjedinjenih Američkih Država prvi put lično sreli i razgovarali. Vladimir Putin i Melanija Tramp, prema zapažanjima novinarima, takođe su se lepo ispričali, možda čak i na nemačkom jeziku koji oboje govore.

Sâm Donald Tramp sedeo je naspram Angele Merkel i Si Đinpinga i koketirao je sa suprugom predsednika Argentine, piše „Peti kanal“.

Lideri Rusije i SAD su se juče prvi put sastali na marginama samita G20. Sastanak je trajao 2 sata 15 minuta umesto planiranih 30 minuta, a obe strane su ga visoko ocenile.

Kasnije je američki državni sekretar Reks Tilerson rekao da su čak i Trampovu suprugu Melaniju molili da se umeša u razgovor koji se odužio.

„Očigledno nije uspela“, komentarisao je to Tilerson.

MERKEL: NIJE PROBLEM ŠTO JE IVANKA SELA NA TRAMPOVO MESTO

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da joj ne smeta što je Ivanka Tramp nakratko zauzela danas mesto svog oca Donalda i pridružila se šefovima država i vlada na jednom od skupova tokom samita G20 u Hamburgu.

Prethodno je jedan član ruske delegacije postavio na Tviter fotografiju na kojoj se vidi kako Trampova ćerka sedi u njegovoj stolici, prenosi AP.

Bela kuća navodi da je Tramp izašao iz prostorije nakon čega se Ivanka premestila napred kada je direktor Svetske banke govorio o temama bitnim za novi fond o ženskom preduzetništvu koji ona vodi.

Merkelova je novinarima rekla da delegacije same odlučuje ko će sedeti za stolom u odsustvu predsednika.

"Ivanka Tramp pripada američkoj delegaciji tako da je to u skladu sa onim što rade i druge delegacije. A poznato je i da ona radi u Beloj kući i da ima odgovornost za neke inicijative", rekla je Merkelova novinarima.

Novosti
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter