Izvor:
21.08.2017 u 20:17
0

Amazon nudio seks-lutke ZA PEDOFILE koje liče na DEVOJČICE!

Portal za kupovinu na internetu Amazon nudi seks lutke koje liče na devojčice. Silikonske igračke namenjene su pedofilima, a u tekstu uz fotografije lutaka u različitim pozama piše da na dodir ostavljaju utisak prave kože. Većina lutaka ima velike oči, tanke usne i male grudi, ali zainteresovani na zahtev mogu da dobiju lutku sa velikim grudima.

Child Sex Dolls", koje se uglavnom isporučuju iz Azije, koštaju oko 400 dolara, a cena se povećava sa visinom lutke. Silikonska seksualna partnerka od 158 centimetara košta više od 1.000 dolara, prenosi austrijski portal Hojte.

Zastrašujuće verodostojne lutke neminovno nameću pitanje da li takva ponuda ruši prepreke i podstiče zloupotrebe. Japanski preduzetnik, koji se specijalizovao za izradu seksualnih lutaka devojčica, ne veruje u to, već smatra da će, zahvaljujući njima, mnogi pedofili odustati od seksualnog zlostavljanja dece.

Noizz je pitao Amazon da li je prodaja takvih lutaka u skladu sa smernicama kompanije, a njihov odgovor je nedvosmilen: "Prodavci na Amazonu dužni su da se pridržavaju naših uslova prodaje. Ako saznamo da ih krše, reagovaćeno na odgovarajući način, što može da podrazumeva i gašenje naloga prodavca. Pomenuti proizvodi više ne mogu da se kupe na Amazonu."

izvor/vecernjenovosti

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter