Izvor:
21.08.2017 u 23:10
0

(VIDEO) AMERIČKA MORNARICA OBUSTAVLJA SVOJE AKTIVNOSTI? Nisu krivi ni Rusi, ni Severna Koreja, već obični civili!

Američka mornarica je naredila široku istragu o performansama i spremnosti američke Sedme flote, stacionirane na Pacifiku, posle dva sudara u prethodna dva meseca, naveo je zvaničnik mornarice.

U prethodne dve godine bilo je četiri sudara.

Taj zvaničnik je rekao da je načelnik mornarice, admiral Džon Ričardson, ovlastio admirala Fila Dejvidsona da vodi istragu. Dejvidson je načelnik flote.

Prema navodima tog zvaničnika, koji je tražio da mu se ne objavljuje ime, Ričardson želi da bude siguran da visok intenzitet operacija u regionu Pacifika ne krije neke veće probleme.

Ipak, Sputnjik navodi da je Ričardson tražio da se sve aktivnosti američke mornarice širom sveta pauziraju dok se ne istraže ovi incidenti.

izvor/Kurir.rs/Beta AP/Sputnjik

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter