Izvor:
01.09.2017 u 00:23
0

LONDON: Evakuacija stadiona nakon ispaljenog hica!

Na londonskom stadionu za kriket "Oval" danas popodne je uoči početka utakmice u blizini igrača i sudija ispaljena strela iz samostrela, za koju Skotland jard veruje da je ispaljena van stadiona, a navijačima je prvo rečeno da potraže zaklon, da bi potom svi bili evakuisani, prenosi "Dejli telegraf".

Utakmica između timova Sarija i Midlseksa je prvobitno privremeno, a potom i trajno odložena, dok su naoružani policijajci pomagali stotinama gledaocima da napuste stadion.

Policija je navela da je "otvorenog uma" kada je u pitanju motiv za ono što se desilo, ali da ne smatraju da je slučaj povezan sa terorizmom.

Tanjug
Foto: Twitter/ivanelpetrenkov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter