Izvor:
10.09.2017 u 22:48
0

KATASTROFA NA FLORIDI! Uragan Irma već odneo tri života, VIŠE OD MILION LJUDI BEZ STRUJE, POBEGLA I POLICIJA!

Irma je stigla do Floride, piše Independent. Centar uragana Irma premešta se preko Florida Kiza noseći sve pred sobom. Nacionalni centar za praćenje uragana objavio je da je brzina vetra 215 km/h. Preko twitera se oglasio i predsednik SAD Donald Tramp, hrabreći stanovnike Floride.

Uragan Irma odneo je prve žrtve na Floridi, gde su najmanje tri osobe izgubile život, javlja "Ej-Bi-Si njuz" (ABC news). Istovremeno je 1,1 milion stanovnika te američke države ostalo bez električne energije.

Jedan čovek u okrugu Monro, poginuo je kada je izgubio nad kamionom, kojim je prevozio generator, saopštili su zvaničnici. Još dve osobe nastradale su u saobraćajnoj nesreći u orkrugu Hardi, na putu po kojem je pljuštala kiša, saopštila je patrolna služba autoputeva Floride.

Policija Majamija saopštila je putem svog Tviter naloga da su njeni pripadnici trenutno u skloništima i da neće moći da odgovaraju na pozive građana.

Policija Majamija insistira da građani ostanu unutra i da nikako ne izlaze napolje, zbog ekstremno opasnih vetrova, javlja televizija "Si-En-En" (CNN).

Guverner Floride izjavio je danas da će snažni porast nivoa mora pratiti uragan Irma, dok oluja bude prelazila preko te američke savezne države, kao i da bi udar okeanske vode mogao da izazove teška oštećenja u obalskim područjima, prenosi Rojters.

– Veoma sam zabrinut za zapadnu obalu – rekao je Skot gostujući na televiziji "Foks njuz". On je potom za "Ej-Bi-Si njuz" kazao da je "ovo jačanje oluje jednostavno smrtonosno".

Informer
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter