Izvor:
12.09.2017 u 18:29
0

U RUSIJI evakuisano sedam škola zbog dojave o bombi!

Više od 5.700 učenika i nastavnog osoblja sedam škola u uralskom gradu Permu u Rusiji evakuisano je danas zbog dojave o pretnji bombom, saopštilo je lokalno ministarstvo za bezbednost.

Kako se navodi, rano jutros sedam školskih i administrativnih zgrada u tom gradu, koji je 13. po naseljenosti u Rusiji, primilo je anonimne dojave da je u njima postavljen eksploziv, prenosi Tas s.

"Pola sata posle te informacije učenici i osoblje su evakuisanih ih ovih obrazovnih institucija. Ukupno je evakuisano 5.706 osoba", navelo je ministarstvo.

Pripadnici policije i Nacionalne garde pretražju zgrade sa psima tragačima.

Lokalni mediji javljaju da je zbog dojave o bombi evakuisani i studenti Nacionalnog univerziteta za istraživanje u Permu, kao i prolaznici i građani na jednoj autobuskoj stanici.

izvor/tanjug.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter