Izvor:
13.09.2017 u 15:00
0

USPEH I LEPOTA NA JEDNOM MESTU: Houp Hiks (29) najplaćenija je radnica u Beloj kući! (foto)

Američki mediji poslednjih dana bruje o novoj figuri u timu predsednika Donalda Trampa. Ona je najmlađa i najbolje plaćena radnica u Vašingtonu.

Njeno mišljenje se uvažava

Ona se zove Houp Hiks (28), diplomirala je na Univerzitetu za metodiku i treća je po redu direktorka Odseka za odnose sa javnošću u Beloj kući.

Mediji tvrde da joj Tramp neizmerno veruje, njeno mišljenje se uvažava i poslednjih meseci postala je bitan činilac u kreiranju Trampove politike.

Bila je jedna od prvih koja se pridružila njegovoj kampanji, a pre toga radila je kao model, pa se iz rodnog Konektikata preselila u Njujork. Tamo je pronašla posao u pi-ar agenciji, što je ju igrom slučaja povezalo sa Ivankom Tramp.

Munjevito napredovala

To je, valjda, bilo dovoljno da Ivankin otac Donald prepozna njen potencijal i pozove je u svoj štab baš u trenutku kada je prvi put objavio svoju kandidaturu.

Trud koji je uložila u Trampovu kampanju urodio je plodom. Neposredno nakon njegove pobede na izborima imenovao ju je za direktorku strateških komunikacija u Beloj kući, da bi nakon toga strelovito napredovala.

Tamo uživa poverenje saradnika i kolega, ali zanimljiva je njena namera da ne bude u centru pažnje. Do sada nije učestvovala ni u kakvim mejnstrim polemikama niti se nepotrebno izlagala javnosti. To je čini posebnom u odnosu na ostale kolege koji su specijalizovani za isto područje rada u Trampovom timu.

Sudeći prema izvorima iz Vašington posta, Hiksova svakog dana po nekoliko puta obavlja iscrpne razgovore sa predsednikom o medijskoj strategiji.

Imala je već političke ambicije

Treba napomenuti da je ona bila jedina žena koja je učestvovala u kreiranju kampanje novog američkog predsednika.
Zanimljivo je, međutim, da se u javnosti pojavljivala ranije, dok je bila aktivna u svetu mode.

Kurir.rs/ Sputnjik Srbija
Foto: Twitter/Twitter/FOSmedia.me‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter