Izvor:
14.09.2017 u 21:38
0

KRVOPROLIĆE U IRAKU: Bombaši samoubice izveli su napade na restoran i kontrolni punkt policije!

Napad se dogodio u trenutku kada se iračke snage bore da unište ekstremiste Islamske države u područjima koja su pod njenom kontrolom.

Bombaši samoubice izveli su danas napade na restoran i kontrolni punkt policije na putu u blizini grada Nasirija na jugu Iraka i usmrtili najmanje 50 osoba, a ranili 80 ljudi, saopštili su policijski i medicinski izvori.

Jedan od napadača je detonirao prsluk sa eksplozivima u restoranu, jugozapadno od Nasirije, dok su tri-četiri druga napadača počeli da pucaju na ljude unutra, saopštili su policijski izvori, prenosi Rojters.

Izvori u gradskim bolnicama saopštili su da su državljani Irana bili među poginulima, a da bi broj žrtava mogao da poraste s obzirom na to da je nekoliko osoba u kritičnom stanju.

Kako se navodi, odgovornost nije niko preuzeo nakon napada, ali se napad dogodio u trenutku kada se iračke snage bore da unište ekstremiste Islamske države u područjima koja su pod njenom kontrolom.

Telegraf
Foto: Twitter/YSVenezolano

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter