Izvor:
15.09.2017 u 00:37
0

SRBI PREVARENI NA MALTI: Žena se pretvarala da je vlasnica stanova, pa ljudima uzimala depozite!

Veruje se da je bar sedmoro Makedonaca i Srba prevareno za oko 800 evra.
O prevari žene koja je navodno skupljala depozite za stanarinu pretvarajući se da je vlasnik, a ne samo čistačica angažovana da počisti, saznalo se zahvaljujući Fejsbuku. Izvestan brojIstočnoevropljana oglasio se na Fejsbuku, navodeći da su bili meta prevaranta na Malti.

Slike nje i njenih dokumenata su objavljeni na internetu, ali su nešto kasnije skinuti. Veruje se da je bar sedmoro Makedonaca i Srba prevareno za oko 800 evra. Žena je, navode prevareni, koristila ključeve koji su joj povereni zbog čišćenja, da bi potencijalnim stanarima pokazivala stanove. Ona je uzimala depozite, pa onda žrtvama govorila da stan treba da se renovira i da ne mogu odmah da se usele, piše maltatoday.com.

Kako navodi jedna od žrtava, navodno prevarenih ima oko 30, a očekuje se da broj poraste kada se javi još lakovernih. Žena je, saopštila je policija u međuvremenu, uhapšena, ali ne pre nego što je jedna besna žrtva na Fejsbuku kritikovala policiju jer nije ništa preduzela ranije.

Policija je, tvrdi žrtva, odbijala da uhapsi prevarantkinju "jer to nije njihov posao".

Druga žrtva pozvala je na Fejsbuku sve prevarene da se jave u policijsku stanicu sa pasošem ili ličnom kartom, priznanicom koju su dobili za depozit i bilo koji drugi dokaz "koji može da pomogne slučaju.

Telegraf
Foto: Pixabay/ Capital.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter