Izvor:
30.06.2016 u 15:02
0

RACIJE U ISTANBULU: Policija PRETRESA SVE tražeći članove ISLAMSKE DRŽAVE!

Policija u Istanbulu sprovela je više racije u gradu tragajući za osumnjičenim članovima Islamske države, za koju vlasti veruju da je odgovorna za samoubilački bombaški napad na aerodrom Ataturk u kom su 42 osobe poginule.

Anadolija navodi da su pretresi izvršeni na više adresa u tri gradska naselja, ali da zasad nije poznato da li je neko uhapšen.

Takođe nije jasno da li ova akcija policije ima veze sa napadom na aerodromu, prenela je agencija AP.

Nešto ranije, turski mediji su javili da su bezbednosne snage ubile na granici sa Sirijom dvojicu osumnjičenih članova Islamske države.

Turska NTV je navela da jedan od ubijenih tražen u Turskoj zbog sumnje da je planirao samoubilačke napade u Ankari ili Adani, gradu na jugu zemlje.

Tanjug
Foto: Twitter/gulsenpeksoy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter