Izvor:
30.06.2016 u 16:33
0

PREDSEDNIK RUSKE DUME: „Uvek smo poštovali planove Srbije!“

Moskva nikad nije tražila od Beograda da bira između Rusije i Evropske unije, izjavio je danas predsednik ruske Državne Dume Sergej Nariškin.

Uvek smo poštovali planove Srbije u pogledu integracije sa Evropskom unijom. Rusija nikad nije tražila od vaše zemlje da bira između Rusije i EU, kao što je EU radila sa Ukrajinom – rekao je Nariškin na sastanku sa predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković.

Prema njegovim rečima, žalostan rezultat onoga što se dešava u Ukrajini je rezultat takve pozicije EU.

Za nas je naravno važno da približavanje Srbije Evropskoj uniji, njena integracija u EU ne ometa i sprečava razvoj naših bilateralnih odnosa – naglasio je Nariškin.

On je takođe primetio da Srbija i Rusija imaju dobru saradnju na različitim međuparlamentarnim platformama. U tom smislu čak je i simbolično što ruska delegacija predaje srpskoj predsedavanja Parlamentarnom skupštinom Crnomorske ekonomske saradnje.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter