Izvor:
30.06.2016 u 17:00
0

NEZVANIČNE INFORMACIJE: Bar jedan bombaš samoubica strani državljanin?

Najmanje jedan od trojice osumnjičenih bombaša samoubica Islamske države, koji su izveli napad na aeorodromu u Istanbulu, bi mogao da bude strani državljanin, izjavio je danas neimenovani turski bezbednosni zvaničnik.

Razmatramo mogućnost da su bili umešani i stranci. Najverovatnije je bar jedan od njih strani državljanin, ali istraga još traje – rekao je taj zvaničnik Rojtersu.

Prethodno je saopšteno da je turska policija uhapsila 13 osoba, među kojima troje stranih državljana, u vezi sa napadom na aerodromu, u kom su 42 osobe poginule.

Neimenovani zvaničnik je Rojtersu rekao da je policija izvršila istovremene racije na 16 lokacija u Istanbulu.

Turska policija sprovela je više racija u Istanbulu i Izmiru tragajući za osumnjičenim članovima Islamske države.

Anadolija je javila da je u Izmiru uhapšeno devet osoba za koje se veruje da su bili u kontaktu sa članovima Islamske države u Siriji.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter