Izvor:
04.11.2017 u 22:56
0

Turska zaustavila brod ka Grčkoj sa 310 migranata!

Turske vlasti saopštile su danas da su zaustavile 310 migranata, koji su preko Egejskog mora pokušali da se dokopaju obale Grčke.

Turska obalska straža saopštila je da su migranti zaustavljeni južno od Dardanela u petak u popodnevnim satima, a nalazili su se na ribarskom brodu, prenosi AP.

Kako se navodi, među putnicima je bilo 110 Sirijaca, 179 Pakistanaca i Avganistanaca, Indijaca, kao i državljana Šrilanke, Somalije i Irana.

Pretpostavlja se da je migrante krijumčarila grupa od sedam državljana Turske i dva državljanina Belorusije, koji su se takođe nalazili na brodu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter