Izvor:
17.11.2017 u 03:19
0

STRAVIČNA NESREĆA U RUSIJI: U sudaru kamiona i autobusa poginulo 14 ljudi!

Najmanje 14 ljudi poginulo je u sudaru autobusa i kamiona koji prevozi drvnu građu u centralnoj Rusiji, javilo je danas rusko ministarstvo za vanredne situacije.

Saobraćajna policija iz ruske oblasti Marij El, gde se nesreća dogodila, saopštla je da su se kamion i autobus sudarili večeras ispred Joškar Ole, glavnog grada te oblasti.

Guverner oblasti Marij El Aleksander Jevcignjejev rekao je za televiziju Rusija 24 da je autobus ušao u traku iz suprotnog pravca dok je pokušavao da pretekne drugo vozilo i sudario se sa kamionom.

Policija je nagovestila ranije da su vremenski uslovi mogući uzrok nesreće. Prema izveštajima jak sneg je padao u toj oblasti ranije danas.

Novinska agencija Tass javila je pozivajući se na osoblje bolnice iz grada Joškar Ole da se pet osoba nalazi u bolnici i da je dvoje u teškom stanju.

Snimak nesreće možete pogledati OVDE.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter