Izvor:
19.11.2017 u 02:09
0

SASTALI SE HARIRI I MAKRON!

Libanski premijer Sad Hariri sastao se danas u Parizu sa francuskim predsednikom Manuelom Makronom i najavio je da će se sredinom sedmice vratitu u Liban nakon što je iznenada podneo ostavku na tu funkciju tokom posete Saudijskoj Arabiji.

Makron je pozvao Haririja i njegovu porodicu u Pariz kako bi bila otklonjena strahovanja da je u Saudijskoj Arabiji zadržan protiv svoje volje.

Hariri je nešto ranije u razgovoru sa libanskim predsednikom Mišelom Aunom najavio da će učestvovati u proslavi Dana nezavisnosti u Libanu sredinom sedmice.

Na ceremonijama povodom proslave Dana nezavisnosti uglavnom učestvuju predsednik, premijer i predsedavajući parlamenta i analitičari ističu da bi prisustvo Haririja pomoglo u otklanjanju nesigurnosti izazvanih čudnim i iznenadnim podnošenje ostavke 4. novembra.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter