Izvor:
19.11.2017 u 22:40
0

NAPAD NA PREDSEDNIKA SAD-a: Pokušao da preskoči ogradu dok je Tramp bio u Beloj kući, pa uhapšen!

Američka Tajna služba uhapsila je osobu koja je pokušala da preskoči bezbednosnu barijeru postavljenu duž vasingtonske Avenije Pensilvanija oko Bele kuće, dok se tu unutra nalazio predsednik SAD Donald Tramp, prenosi AP.

Agencija navodi da je Tajna služba na Tviteru objavila da je u osam sati jutros po lokalnom vremenu ta osoba pokušala da preskoči metalnu barijeru koja je postavljena kao drugi red zaštite Bele kuće, pored ograde koja se nalazi oko nje.

Ova barijera je postavljena nakon serije incidenata u kojima su osobe preskakale ogradu Bele kuće poslednjih godina, uključujući i slučaj muškarca koji je 2014. uspeo da uđe u rezidenciju američkog predsednika.

Navodi se da je pešacima nakon jutrošnjeg incidenta privremeno bilo zabranjeno da prolaze tim područjem, a Tajna služba nije navela nikakve druge detalje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter