Izvor:
31.12.2017 u 01:14
0

Uhapšeni bombaš ima psihijatrijski dosije!

Uhapšeni napadač u supermarketu u Sankt Peterburgu ima psihijatrijski dosije, rekao je danas neimenovani bezbednosni izvor.

"Prema prvobitnim informacijama, osumnjičeni je na spisku psihijatrijske klinike i vodio je antidruštven život", rekao je izvor ruskoj agenciji Tas s.

Federalna služba bezbednosti (FSB) Rusije saopštila je da je privela osobu koja je organizovala i izvršila bombaški napad u supermarketu u Sankt Peterburgu, pri čemu je ranjeno 13 osoba.

Podseća se da je Islamska država preuzela odgovornost za ovu eksploziju koja se dogodila u sredu u supermarketu trgovinskog lanca "Perekrestok" u Sankt Peterburgu.

Navodi se da FSB nije izneo detalje o identitetu pritvorene osobe niti lokaciji hapšenja.

Istražitelji su saopštili da su započeli ispitivanje osumnjičenog.

Ruski predsednik Vladimir Putin okarakterisao je napad u Sankt Peterburgu kao teroristički.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter