Izvor:
31.12.2017 u 01:47
0

Tramp slao naučnika na sastanak sa funkcionerima Severne Koreje!

U prvom mesecu kada je preuzeo predsedničku funkciju, Donald Tramp je poslao naučnika na tajni sastanak sa zvaničnicima Severne Koreje, koji im je preneo poruku da je Trampova administracija zahvalna na četvoromesečnoj obustavi nuklearnih i balističkih testova Pjongjanga, preneo je AP.

Kako navodi ta agencija, to je moglo da pruži tračak nade za SAD, ali zvaničnici Severne Koreje su imali drugačiji odgovor.

Oni su tada naglasili da period obustave testiranja, koji je trajao skoro četiri meseca, nije značio pomirenje, i da njihov vrhovni vođa Kim Džong Un može da naredi testove kad god poželi.

Kako bi ojacala te tvrdnje, Severna Koreja je samo dva dana kasnije lansirala novi tip rakete srednjeg dometa kojom su kratkotrajne nade novog američkog predsednika ugušene, navodi agencija i podseća da su potom usledili novi testovi.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter