Izvor:
14.07.2016 u 13:48
0

VELIKI UDARAC ZA ISLAMISTE: Ubijen je Omar ČEČEN!

Jedan od lidera Islamske države, Omar al Šišani, ubijen je u Iraku, objavila je agencija Amak povezana sa džihadistima, prenosi AFP.

Pentagon je u martu saopštio da se veruje da je Šišani, poznat kao Omar Čečen, umro od povreda zadobijenih u jednom vazdušnom napadu na njegov konvoj u severoistočnoj Siriji, što se ne slaže sa verzijom koju je danas objavio Amak, prenosi francuska agencija.

Citirajući "vojni izvor", Amak prenosi da je Šišani ubijen u gradu Šarkat dok je učestvovao u borbama braneći Mosul, koji je kako navodi AFP, poslednji grad koji u Iraku drži IS.

Amak nije precizirao kada je on ubijen, ali njegov gubitak je udarac za islamiste koji su već u Iraku pretrpeli niz poraza ove godine, navodi AFP.

Tanjug
Foto: Twitter/KonstantinKlug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter