Izvor:
13.01.2018 u 21:37
0

DRAMA U FRANCUSKOM ZATVORU: Bivši pripadnik Al Kaide isekao tri čuvara makazama!

Islamski ekstremista, koji je na odsluženju zatvorske kazne u Francuskoj zbog napada u Tunisu i kome preti izručenje u SAD zbog napada 2001. godine napao je makazama i povredio trojicu zatvorskih čuvara.

Zbog incidenta, francuski čuvari danas protestuju i traže smenu upravnika zatvora u kom se incident dogodio.

Čuvari su pored tog zahteva saopštili da nemaju dovoljno ljudstva i resursa da se na bezbedan način obračunaju sa opasnim zatvorenicima.

"Postoji mržnja, ogorčeni su", rekao je član sindikata zatvorskih radnika, misleći na zatvorenike, dodajući da radnici na posao idu zabrinuti da će biti napadnut.

Napadač je, kako navodi agencija, posetio ubijenog lidera Al-Kaide Osamu bin Ladena u Avganistanu, a na odsluženju je kazne zbog napada na sinagogu u

Tunisu kada je život izgubila 21 osoba.

Tražen je u SAD i u vezi sa napadima na Kule bliznakinje 2001. godine.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Printscreen/France 2

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter