Izvor:
14.01.2018 u 19:37
0

EVAKUACIJA U PERUU ZBOG ZEMLJOTRESA: Putevi uništeni, ali opasnosti od cunamija nema!

Snažan zemljotres pogodio je danas područje kod obala Perua, a guvernerka regiona Arekipa Jamila Osorio objavila je na Tviteru da nema izveštaja o žrtvama.

Geološki institut SAD navodi da se potres jačine 7,3 stepena Rihterove skale, dogodio na 124 kilometara jugozapadno od grada Pukujo, dok je Geofizički institut peruanske vlade objavio da je epicentar zemljotresa jačine 6,7 stepeni Rihtera bio u oblasti Ljomas gde su ljudi evakuisani, a pojedini putevi uništeni.

Zemljotres je zabeležen na dubini od 12,5 kilometara, kao i da je izdata uzbuna na cunami za delove Perua, kao i susednog Čilea, koja je u međuvremenu ukinuta.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ANADOLU AGENCY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter