Izvor:
08.02.2018 u 17:46
0

PARIZ OKOVAN LEDOM: Saobraćaj u haosu, letovi se otkazuju, škole zatvorene!

Posle snežnih padavina poslednjih dana na širem području Pariza, glavni grad i severni deo Francuske osvanuo je danas pod ledom s neobično niskom temperaturom od minus deset u Parizu.

Brojna vozila ostala su blokirana na putevima od utorka uveče, posebno u jugozapadnom delu Pariza.

Meteorolozi su za danas predvideli temperaturu od minus deset do minus 12 stepeni Celzijusa za Pariz i okolinu, što je neuobičajeno niska temperatura za glavni grad. Pariska prefektura savetovala je građane da ne koriste svoja vozila, dok je gradski prevoz poremećen, sa vozovima koji će kasniti i zatvorenim autobuskim linijama u pojedinim delovima grada.

Kompanija Er Frans danas je otkazala nekoliko letova na pariskom aerodromu "Šarl de Gol", dok druge avio-kompanije savetuju putnicima da se pre dolaska na aerodrom raspitaju da li će njihovi letovi kasniti ili biti otkazani.

Na glavnim železničkim stanicama odakle kreću vozovi na duže međugradske relacije, saobraćaj se odvija uz kašnjenja od 30 minuta do sat vremena.

U pojedinim delovima Pariza su zatvorene škole.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/eše edin fotograf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter