Izvor:
11.02.2018 u 00:47
0

AUTOBUS SE SURVAO NIZ BRDO: Stradalo najmanje 27 ljudi!

Indonežanska policija je saopštila danas da se na ostrvu Java autobus survao niz brdo, pri čemu je stradalo najmanje 27 ljudi.

Navodi se da je šef lokalne policije Muhamed Džoni kazao da je u bolnicu primljeno 16 ljudi sa povredama, od kojih su neki u kritičnom stanju, nakon nesreće koja se desila na okuci na putu u oblasti Subang u pokrajini Zapadna Java.

Prema njegovim rečima, izgleda da se motor autobusa ugasio prilikom uspona uz brdo, nakon čega je vozilo krenulo unazad, udarilo u motocikl koji se tu nalazio i palo na livadi ispod.

Na televizijskim snimcima prikazani su policajci, vojnici i medicinsko osoblje kako evakuišu žrtve iz autobusa okrenutog na krov, u kojem je bilo više od 40 lokalnih turista.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/DailyMirror

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter