Izvor:
12.02.2018 u 19:12
0

BOMBA ZATVORILA LONDONSKI AERODROM: Policija blokirala prilaz!

Uprava aerodrom London siti, najbližeg aerodroma centru britanske prestonice, saopštila je da je aerodrom privremeno zatvoren posle otkrića bombe iz Drugog svetskog rata.

Policija je iz predostrožosti uspostavila zatvorenu zonu od 214 metara i zbog toga je aerodrom London siti za sada zatvoren, navodi se u saopštenju aerodroma i dodaje da se putnici mole da kontaktiraju svoje avio-kompanije i da ne dolaze na aerodrom. Bomba je pronađena prilikom radova na keju blizu jedine piste tog aerodroma. Aerodrom se nalazi u istočnom delu Londona, nedaleko od poslovne četvrti Kanari Vorf i sa njega s obavljaju kratki letovi.

Policija je saopštila da je bomba pronađena u nedelju ujutro i da je zona zabrane uspostavljena u sinoć u 23 časa da bi moglo bezbedno da se radi na njenom deaktiviranju.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/USAG-Karlsruhe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter