Izvor:
13.02.2018 u 23:38
0

JORDANSKI KRALJ PUTUJE U MOSKVU: Sa bratom Putinom planirani razgovori na temu Sirija!

Jordanski kralj Abdulah Drugi, koji će sutra doputovati u posetu Moskvi, rekao je da tokom razgovora s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom namerava da se fokusira na zajedničke napore dve zemlje u cilju stabilizacije situacije u južnoj Siriji.

– Idem u Moskvu da vidim svog brata, predsednika Putina, kao njegov prijatelj i prijatelj Rusije – rekao je kralj Jordana

Kako je naveo, tema razgovora biće neka bilateralna pitanja, ali i glavni izazovi s kojima se svet suočava, a posebno prošlogodišnje aktivnosti Rusije i Jordana u južnoj Siriji "kao veoma dobra priča".

Jordanski kralj je, u kontekstu stabilizacije situacije u Siriji, istakao pitanje ustava i izbora.

– Mi smo mali glas, ali s Rusijom smo imali veoma dobrih 12 meseci saradnje i jedva čekamo da razgovaramo o tome kako da agresivno, ali na pozitivan način, delujemo u narednih 12 meseci – zaključio je kralj Abdulah.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter