Izvor:
14.02.2018 u 21:54
0

FRANCUSKI CARINICI ZAPLENILI VELIKU KOLIČINU ORUŽJA: Arsenal dugih pušaka, više od 100 kilograma municije i veliki broj ručnih bombi!

Francuske carinske vlasti saopštile su da su zaplenile veliku količinu oružja koje je bilo sakriveno u prodavnici sportske opreme u Pikardiji na severu zemlje.

Tokom racije, koja je sprovedena prošlog četvrtka, zaplenjeno je oko 500 komada oružja, više od 100 kilograma municije i veliki broj ručnih bombi, navodi se u saopštenju. Vlasti su raciju snimile, a na dramatičnom video snimku vidi se kako naoružani policajci sa psima tragačima upadaju u zadnji deo prodavnice.

Prodavnicu je vodila nenaoružana osoba koja nema dozvolu za posedovanje oružja.

Tokom pretrage, carinski zvaničnici su naveli da su pronašli "arsenal dugih pušaka" u automobilu nedaleko od prodavnice, uključujući "ratno oružje" i puškomitraljeze. Nejasno je koja je bila svrha ovog oružja.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhicva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter