Izvor:
18.02.2018 u 14:34
0

MONSTRUM SA FLORIDE ČUO GLASOVE: Demoni su mi rekli da ih pobijem!(VIDEO)

Nikolas Kruz (19), koji je u sredu usmrtio 17 i ranio još 15 osoba u srednjoj školi „Mardžori stounmen Daglas“ u Parklandu, nedaleko od Majamija, tvrdi da su mu tuđi glasovi, koje čuje u glavi, rekli da počini masakr.

Kruz je tokom ispitivanja rekao da su mu ti glasovi rekli kako da izvrši napad u školi.

– On je te glasove opisao kao demonske i tvrdi da su mu oni rekli šta da radi – rekao je izvor

Kruzovi poznanici ga opisuju kao problematičnog tinejdžera koji je često upadao u neprilike. Porodica koja se brinula o njemu nakon što je prošlog novembra preminula Linda, žena koja ga je usvojila, kaže da je Kruz bio veoma depresivan i da je išao na terapiju.

– Nikolas nije imao podršku sistema. Kada vam mozak nije dovoljno razvijen, onda ne znate da se nosite s problemima koji su vam nametnuti – rekla je Melisa Meknil, napadačev advokat.

Potvrđeno je da je policija od 2010. do masakra čak 39 puta intervenisala i dolazila u kuću u kojoj je Kruz živeo.

– U pitanju su bili pozivi zbog zlostavljanja, nasilja u porodici, prijave nestanka i problema sa lečenjem mentalno poremećene osobe – saopšteno je iz šerifove kancelarije.

Neimenovani učenik koji je išao s Kruzom u razred kaže da je on bio „psiho koji je voleo da se igra oružjem“. Izbačen je iz škole u kojoj je kasnije počinio masakr zbog tuče s dečkom bivše devojke. Kruz je na Instagramu često postavljao antisemitske poruke, kao i poruke mržnje prema imigrantima, homoseksualcima i Afroamerikancima.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter