Izvor:
21.07.2016 u 20:50
0

NAPRAVILI HAOS: Avion prinudno spušten zbog tuče putnika

Tuča između nekoliko Australijanaca pod uticajem alkohola primorala je pilota aviona na liniji od Australije za Tajland da vanredno sleti na indonežansko ostrvo Bali, objavili su danas australijski mediji.

Let aviokompanije "DŽetstar" od Sidneja za Puket je kasno sinoć preusmeren za Bali nakon što je došlo do fizičkog obračuna između putnika, prenela je agencija AFP.

Pilot je zatražio dozvolu da sleti na aerodrom Ngura Raj na Baliju i zatražio dodatni broj pripadnika obezbeđenja kako bi pomogli da se izgrednici uklone sa leta.

Izbacili smo šestoricu muškaraca sa leta. Čini se da su se oni tukli – rekao je šef aerodromskog obezbeđenja Jusfadndri Gona.

Putnici su priznali da su pili na letu pre nego što je izbila tuča, rekao je Gona i dodao da su muškarci zadobili lakše povrede.

Avion sa 314 putnika je isto veče nastavio let ka Puketu, dok je Australijance na aerodromu zadržala imigraciona služba, a oni će posle istrage biti vraćeni u Australiju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ sorao211

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter