Izvor:
22.07.2016 u 22:57
0

NEOPHODAN ADUT: Ona je NAJEFIKASNIJE ORUŽJE Donalda Trampa!

Lepa i obrazovana, Ivanka Tramp je omiljena kćerka republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa, ali i njegovo najefikasnije oružje u kampanji protiv kojega nemaju šta da kažu ni njegovi najžešći protivnici. Ako neko može da pomogne u osvajanju glasova američkih žena, većinom nenaklonjenih brbljivom milijarderu, to je 34-godišnja Ivanka, kćerka Trampa i njegove prve supruge Ivane, ocenjuje Hina.

Ivanka je sinoć predstavila predsedničkog kandidata republikanaca pre njegovog govora na stranačkoj konvenciji u Klivlendu. Ona je već u utorak bila u tom gradu sa braćom Donaldom Džuniorom i Erikom i polusestrom Tifani, kada je Tramp imenovan za kandidata Republikanske partije za novembarske izbore.

To je nestvarno, tako sam ponosna na svog oca – kazala je ona vidno dirnuta, na konvenciji koja se održava u velikom sportskom kompleksu.

Majka troje male dece, udata za građevinskog preduzimača Džereda Kušnera zbog kojeg je prihvatila judaizam, Ivanka je zamenica predsednika uprave zadužena za razvoj i akvizicije u očevoj kompaniji "Tramp organizejšen".

Hina navodi da je ova poslovna žena sa diplomom iz ekonomije osmislila brend odeće i modnih detalja koji nosi njeno ime, a ima i internet stranicu na kojoj deli savete zaposlenim ženama. Elegantna i smirena, ova Njujorčanka, donedavno prijateljica Čelsi Klinton, prisutna je svakodnevno u kampanji oca koji je obožava.

Govori na nekim skupovima, savetuje ga privatno, brani ga kad ga napadaju. Ivanka je neophodan adut u njegovom osvajanju ženskog biračkog tela, s obzirom da samo 34 odsto žena podržava Trampa, po najnovijoj anketi "Ej-Bi-Si njuza" i "Vašington posta".

Tanjug
Foto: Twitter/IvankaTrump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter