Izvor:
23.07.2016 u 01:37
0

HAOS U MINHENU: Evakuisana železnička stanica, saobraćaj obustavljen!

Nemačke železnice saopštavaju da je u toku evakuacija glavne železničke stanice u Minhenu nakon pucnjave u tržnom centru Olimpija, prenosi Rojters.

Bavarsko ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdio je da su najmanje tri osobe poginule, a više povređeno u pucnjavi u šoping centru Olimpija u Minhenu, a policija još uvek traga za napadačima.

Saobraćaj u gradu je potpuno obustavljen – ne saobraća metro, tramvaji ni autobusi, saopštio je minhenski gradski prevoz.

Policija je apelovala na građane da ne prave fotografije ili video snimke policijske akcije, da ostanu u svojim domovima i izbegavaju javne površine.

Bolnica Švabing koja se nalazi u blizini šoping centra Olimpija gde se dogodila pucnjava, kao i druge klinike pripremaju se za prijem povređenih.

Zbog toga su, kako je rekao portparol bolnice, a preneo "Cajt" na svom blogu, pozvani lekari i medicinske sestre sa slobodnog dana u bolnicu.

Tanjug
Foto: Twitter/RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter